Om den månedlige rapporten

I Månedlig rapport ser du et sammendrag av hva Norton 360 Online har gjort. Etter at du har installert produktet, viser Norton 360 Online en månedlig rapport hver 30. dag. 30 dager etter installering viser Norton 360 Online den månedlige rapporten automatisk. Hvis du ikke vil at Norton 360 Online skal vise den månedlige rapporten automatisk, kan du merke av for alternativet Ikke vis månedlige rapporter automatisk i vinduet Månedlig Norton-rapport.

Du kan vise den månedlige rapporten ved hjelp av alternativet Kontroller den månedlige rapporten i vinduet Oppgaver.

Du kan deaktivere den månedlige rapporten fra vinduet Administrative innstillinger i Norton 360 Online. Vinduet Månedlig Norton-rapport viser Månedens tips, som anbefaler noen av produktets funksjoner og tjenester.

Norton 360 Online produserer rapporter basert på følgende kategorier:

PC-sikkerhet

Viser detaljer om de ulike angrepene PCen er beskyttet mot

Du kan f.eks. se totalt antall virus og spionprogrammer som du er beskyttet mot.

Internett

Viser detaljene for nettfiskingsaktiviteter

Du kan f.eks. vise totalt antall godkjente områder du har besøkt.

Sikerhetskopiering og optimalisering

Her kan du se på detaljer om sikkerhetskopierings- og PC-optimaliseringsaktiviteter. Du kan for eksempel se totalt antall filer du har sikkerhetskopiert på datamaskinens stasjon C.

Du kan for eksempel se totalt antall filer du har sikkerhetskopiert på datamaskinens stasjon C.

Med Månedlig rapport kan du se de siste nyhetene om Internett-sikkerhet samt informasjon om hvordan du holder deg trygg når du surfer på Internett. Du kan klikke på Les mer i vinduet Månedlig Norton-rapport for å se mer informasjon om hvordan du beskytter deg selv på Internett.

Vise månedlig rapport

Om hovedvinduet i Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44667873_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/11/2011