Tilbakestille innstillinger-passordet for Norton-produktet

Hvis du glemmer passordet for innstillingene til Norton-kontoen, kan du tilbakestille det. Du kan tilbakestille innstillinger-passordet for Norton-produktet med alternativet tilbakestille passordet for innstillinger i vinduet Avinstalleringsalternativer.

For å få tilgang til vinduet Avinstalleringsalternativer må du velge å avinstallere Norton-produktet. Men du trenger ikke å faktisk avinstallere produktet for å tilbakestille passordet.

Alternativet tilbakestille passord vises bare i vinduet Avinstalleringsalternativer dersom alternativet Innstillinger for passordbeskyttelse er aktivert. For å bruke Innstillinger for passordbeskyttelse, gå til hovedvinduet i Norton-produktet og klikk på Innstillinger > Administrasjonsinnstillinger > Produktsikkerhet..

Tilbakestille innstillinger-passordet for Norton-produktet

1. På Windows-oppgavelinjen gjør du ett av følgende:

• I Windows XP, Windows Vista og Windows 7 klikker du på Start > Kontrollpanel.

• I Windows 8 klikker du på Kontrollpanel på skjermen Apper under Windows System.

• I Windows 10 klikker du på Start > Alle apper og så på Kontrollpanel under Windows System.

2. I kontrollpanelet i Windows gjør du ett av følgende:

• I Windows XP dobbeltklikker du på Legg til/fjern programmer.

• I Windows Vista dobbeltklikker du på Programmer og funksjoner.

• I Windows 7 eller 8 klikker du på Programmer > Programmer og funksjoner.

Alternativet Programmer i Windows 7 og 8 er tilgjengelig når du velger alternativet Kategori i rullegardinlisten Vis etter.

• I Windows 10 klikker du på Avinstallere et program.

3. På listen over installerte programmer gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du på Norton-produktet og deretter Endre/fjern.

• I Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10 klikker du på Norton-produktet og så på Avinstaller/endre.

4. Nederst i vinduet Avinstalleringsalternativer, klikk på Tilbakestille passordet for innstillinger.

5. I feltet Nøkkel for tilbakestilling av passord i dialogboksen som dukker opp, angi den genererte nøkkelen som vises mot Nøkkel for tilbakestilling av passord.

6. Skriv inn det nye passordet i boksen Nytt passord.

7. Skriv det nye passordet på nytt i feltet Bekreft nytt passord.

8. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151547_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016