Tilbakestille passordet for Norton 360 Online-innstillingene

Hvis du glemmer passordet ditt for Norton 360 Online-innstillingene, kan du tilbakestille passordet. Du kan tilbakestille Norton 360 Online-passordet med alternativet for å tilbakestille passordet for innstillinger i vinduet Avinstalleringsalternativer.

For å få tilgang til vinduet Avinstalleringsalternativer må du velge å avinstallere Norton 360 Online. Men du trenger ikke å avinstallere produktet for å tilbakestille passordet.

Alternativet tilbakestille passord vises bare i vinduet Avinstalleringsalternativer dersom alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger er aktivert. Du får tilgang til alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger ved å gå til hovedvinduet i Norton 360 Online og klikke på Innstillinger > Generelt > Produktsikkerhet.

Tilbakestille passordet for Norton 360 Online-innstillingene

1. Klikk på Start > Kontrollpanel på oppgavelinjen i Windows.

2. I kontrollpanelet i Windows gjør du ett av følgende:

• I Windows XP dobbeltklikker du på Legg til/fjern programmer.

• I Windows Vista klikker du på Programmer og funksjoner.

• I Windows 7 klikker du på Programmer > Programmer og funksjoner.

Alternativet Programmer I Windows 7 er tilgjengelig når du velger alternativet Kategori i rullegardinlisten Visning av.

3. På listen over installerte programmer gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du Norton 360 Online, og deretter Endre/fjern.

• I Windows Vista og Windows 7 klikker du på Norton 360 Online og deretter Avinstaller/endre.

4. Nederst i vinduet Avinstalleringsalternativet, klikk på tilbakestille passordet for innstillinger.

5. I feltet Nøkkel for tilbakestilling av passord i dialogboksen som dukker opp, angi den genererte nøkkelen som vises mot Nøkkel for tilbakestilling av passord.

6. Skriv inn det nye passordet i boksen Nytt passord.

7. Skriv det nye passordet på nytt i feltet Bekreft nytt passord.

8. Klikk på OK.

Om å beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151547_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/03/2011