Tilbakestille passordet for Norton Business Suite-innstillingene

Hvis du glemmer passordet ditt for Norton Business Suite-innstillingene, kan du tilbakestille passordet. Du kan tilbakestille Norton Business Suite-passordet med alternativet for å tilbakestille passordet for innstillinger i vinduet Avinstalleringsalternativer.

For å få tilgang til vinduet Avinstalleringsalternativer må du velge å avinstallere Norton Business Suite. Men du trenger ikke å avinstallere produktet for å tilbakestille passordet.

Alternativet tilbakestille passord vises bare i vinduet Avinstalleringsalternativer dersom alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger er aktivert. Du får tilgang til alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger ved å gå til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikke på Innstillinger > Generelt > Produktsikkerhet.

Slik tilbakestiller du passordet for Norton Business Suite-innstillingene:

1. På Windows-oppgavelinjen gjør du ett av følgende:

• I Windows XP, Windows Vista og Windows 7 klikker du på Start > Kontrollpanel.

• I Windows 8 klikker du på Kontrollpanel på skjermen Apper under Windows System.

2. I kontrollpanelet i Windows gjør du ett av følgende:

• I Windows XP dobbeltklikker du på Legg til/fjern programmer.

• I Windows Vista klikker du på Programmer og funksjoner.

• I Windows 7 eller 8 klikker du på Programmer > Programmer og funksjoner.

Alternativet Programmer i Windows 7 og 8 er tilgjengelig når du velger alternativet Kategori i rullegardinlisten Vis etter.

3. På listen over installerte programmer gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du Norton Business Suite, og deretter Endre/fjern.

• I Windows Vista, Windows 7 og Windows 8 klikker du på Norton Business Suite og deretter Avinstaller/endre.

4. Nederst i vinduet Avinstalleringsalternativet, klikk på tilbakestille passordet for innstillinger.

5. I feltet Nøkkel for tilbakestilling av passord i dialogboksen som dukker opp, angi den genererte nøkkelen som vises mot Nøkkel for tilbakestilling av passord.

6. Skriv inn det nye passordet i boksen Nytt passord.

7. Skriv det nye passordet på nytt i feltet Bekreft nytt passord.

8. Klikk på OK.

Om å beskytte Norton Business Suite-innstillingene med passord

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151547_N360_Business_CC_2014_no_no