Slå av passordet for Norton-produktinnstillingene

Du kan beskytte innstillingene for Norton-produktet med et passord ved hjelp av alternativet Passordbeskyttelse av innstillingene. Hvis alternativet Passordbeskyttelse av innstillingene er aktivert, må du angi innstillingspassordet hver gang du vil se eller endre innstillingene til Norton-produktet. Du får ikke tilgang til produktinnstillingene uten å oppgi passordet for innstillingene.

Om du glemmer passordet for innstillingene, kan du tilbakestille det med alternativet tilbakestille passordet for innstillinger i vinduet Avinstalleringsalternativer.

Du kan slå av Passordbeskyttelse av Innstillinger hvis du ikke trenger passordbeskyttelse for Norton-produktinnstillingene.

Slå av passordet for Norton-produktinnstillingene

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Angi innstillinger-passordet i feltet Passord i dialogboksen som dukker opp, og klikk deretter OK.

4. Under Produktsikkerhet, i raden Passordbeskyttelse av innstillinger, flytter du På/av -bryteren til Av.

5. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151495_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016