Skru av passord for Norton 360 Online-innstillingene

Du kan beskytte Norton 360 Online-innstillingene dine med et passord ved hjelp av alternativet Passordbeskyttelse av innstillingene. Hvis alternativet Passordbeskyttelse av innstillingene er aktivert, må du angi innstillingspassordet hver gang du vil se eller endre Norton 360 Online-innstillingene. Du får ikke tilgang til produktinnstillingene uten å oppgi passordet.

Om du glemmer passordet for innstillingene, kan du tilbakestille det med alternativet tilbakestille passordet for innstillinger i vinduet Avinstalleringsalternativer.

Du kan slå av Innstillinger for passordbeskyttelse hvis du ikke trenger passordbeskyttelse for Norton 360 Online-innstillingene.

Skru av passord for Norton 360 Online-innstillingene

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Angi innstillinger-passordet i feltet Passord i dialogboksen som dukker opp, og klikk deretter OK.

4. Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av i raden Passordbeskyttelse av innstillinger.

5. I Innstillinger -vinduet, under Produktsikkerhet, i raden Passordbeskyttelse av innstillinger, flytt Av/på bryteren mot høyre til Av -posisjonen.

6. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om å beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.