Skru av passord for Norton Business Suite-innstillingene

Du kan beskytte Norton Business Suite-innstillingene dine med et passord ved hjelp av alternativet Passordbeskyttelse av innstillingene. Hvis alternativet Passordbeskyttelse av innstillingene er aktivert, må du angi innstillingspassordet hver gang du vil se eller endre Norton Business Suite-innstillingene. Du får ikke tilgang til produktinnstillingene uten å oppgi passordet.

Om du glemmer passordet for innstillingene, kan du tilbakestille det med alternativet tilbakestille passordet for innstillinger i vinduet Avinstalleringsalternativer.

Du kan slå av Innstillinger for passordbeskyttelse hvis du ikke trenger passordbeskyttelse for Norton Business Suite-innstillingene.

Skru av passord for Norton Business Suite-innstillingene

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Angi innstillinger-passordet i feltet Passord i dialogboksen som dukker opp, og klikk deretter OK.

4. I Innstillinger -vinduet, under Produktsikkerhet, i raden Passordbeskyttelse av innstillinger, flytt Av/på bryteren mot høyre til Av -posisjonen.

5. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om å beskytte Norton Business Suite-innstillingene med passord

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151495_N360_Business_CC_2014_no_no