Beskytte Norton-produktinnstillingene med et passord

Du kan beskytte Norton-produktinnstillingene mot uautorisert tilgang ved å angi et passord for produktinnstillingene dine. Alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger i vinduet Administrasjonsinnstillinger lar deg beskytte innstillingene for Norton-produktet ved å opprette et passord.

Når du har angitt et passord for Norton-produktinnstillingene, må du angi passordet hver gang du vil se innstillingene eller endre dem.

Som standard er alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger deaktivert. Du må aktivere Passordbeskyttelse av innstillinger hvis du vil ha passordbeskyttelse for produktinnstillingene.

Passordet må være mellom 8 og 256 tegn.

Beskytte Norton-produktinnstillingene med et passord

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Produktsikkerhet, i raden Passordbeskyttelse av innstillinger, flytt Av/på -bryteren til .

4. Klikk på Bruk.

5. Du vil få opp et popup-vindu hvor du kan skrive inn et passord i feltet Passord.

6. Skriv inn passordet på nytt i Bekreft passord -boksen.

7. Klikk på OK.

8. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151491_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016