Beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

Du kan beskytte Norton 360 Online-innstillingene mot uautorisert tilgang ved å angi et passord for produktinnstillingene dine. Alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger i vinduet Administrative innstillinger lar deg beskytte Norton 360 Online-innstillingene ved å stille inn et passord.

Når du har angitt et passord for Norton 360 Online-innstillingene, må du angi passordet hver gang du vil se innstillingene eller endre dem.

Som standard er alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger deaktivert. Du må aktivere Passordbeskyttelse av innstillinger hvis du vil ha passordbeskyttelse for produktinnstillingene.

Passordet må være mellom 8 og 256 tegn.

For å beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Produktsikkerhet, i raden Passordbeskyttelse av innstillinger, flytt Av/på -bryteren mot venstre til .

4. Gjør ett av følgende:

• I raden Passordbeskyttelse av innstillinger, klikk på Konfigurer.

• Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Du vil få opp et popup-vindu hvor du kan skrive inn et passord i feltet Passord.

6. Skriv inn passordet på nytt i Bekreft passord -boksen.

7. Klikk på OK.

8. I Innstillinger -vinduet, klikk på Lukk.

Om å beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.