Om å beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

Du kan konfigurere Norton 360 Online til å forhindre uautorisert adgang til produktinnstillingene. Hvis du deler datamaskinen med andre og vil forhindre at de endrer Norton 360 Online-innstillingene dine, kan du beskytte Norton 360 Online-innstillingene med et passord. Alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger lar deg beskytte Norton 360 Online-innstillingene ved å stille inn et passord.

Som standard er alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger deaktivert. Du må aktivere Passordbeskyttelse av innstillinger hvis du vil ha passordbeskyttelse for produktinnstillingene. Dette kan du gjøre fra alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger under Produktsikkerhet i vinduet Administrasjonsinnstillinger. Passordet må være mellom 8 og 256 tegn.

Når du har angitt et passord for Norton 360 Online-innstillingene, må du angi passordet hver gang du vil ha tilgang til innstillingene eller endre dem. Hvis du glemmer passordet, kan du tilbakestille det i vinduet som vises når du velger å avinstallere Norton 360 Online. Du trenger ikke å avinstallere produktet for å tilbakestille passordet. Du kan tilbakestille passordet med alternativet tilbakestille passord i vinduet Avinstalleringsalternativer.

Alternativet tilbakestille passord vises bare i vinduet Avinstalleringsalternativer dersom alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger er aktivert.

Du kan slå av Innstillinger for passordbeskyttelse hvis du ikke vil ha passordbeskyttelse for Norton 360 Online-innstillingene mer.

Beskytte Norton 360 Online-innstillingene med passord

Skru av passord for Norton 360 Online-innstillingene

Tilbakestille passordet for Norton 360 Online-innstillingene

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151459_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011