Om å beskytte Norton Business Suite-innstillingene med passord

Du kan konfigurere Norton Business Suite til å forhindre uautorisert adgang til produktinnstillingene. Hvis du deler datamaskinen med andre og vil forhindre at de endrer Norton Business Suite-innstillingene dine, kan du beskytte Norton Business Suite-innstillingene med et passord. Alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger lar deg beskytte Norton Business Suite-innstillingene ved å stille inn et passord.

Som standard er alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger deaktivert. Du må aktivere Passordbeskyttelse av innstillinger hvis du vil ha passordbeskyttelse for produktinnstillingene. Dette kan du gjøre fra alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger under Produktsikkerhet i vinduet Administrasjonsinnstillinger. Passordet må være mellom 8 og 256 tegn.

Når du har angitt et passord for Norton Business Suite-innstillingene, må du angi passordet hver gang du vil ha tilgang til innstillingene eller endre dem. Hvis du glemmer passordet, kan du tilbakestille det i vinduet som vises når du velger å avinstallere Norton Business Suite. Du trenger ikke å avinstallere produktet for å tilbakestille passordet. Du kan tilbakestille passordet med alternativet tilbakestille passord i vinduet Avinstalleringsalternativer.

Alternativet tilbakestille passord vises bare i vinduet Avinstalleringsalternativer dersom alternativet Passordbeskyttelse av innstillinger er aktivert.

Du kan slå av Innstillinger for passordbeskyttelse hvis du ikke vil ha passordbeskyttelse for Norton Business Suite-innstillingene mer.

Beskytte Norton Business Suite-innstillingene med passord

Skru av passord for Norton Business Suite-innstillingene

Tilbakestille passordet for Norton Business Suite-innstillingene

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v44151459_N360_Business_CC_2014_no_no