Norton 360 Online - Sikkerhetsoppdatering

For å bruke Norton 360 Online må du først akseptere Nortons lisensavtale. Nortons lisensavtale for sluttbrukere er et juridisk dokument som du må godta for å bruke produktet. Lisensavtalen for sluttbrukere inneholder opplysninger om begrensning av deling eller bruk av programvaren, brukerrettigheter til programvaren samt støtteinformasjon.

Det kan hende du må lese lisensavtalen for produktet for finne ut mer om hvordan du skal bruke det og hvilke vilkår som gjelder. Du kan klikke på Nortons lisensavtale -koblingen i Norton 360 Online -vinduet og lese lisensavtalen. Når du er ferdig med å lese lisensavtalen, i Nortons lisensavtale -vinduet, klikk på LUKK.

Du godtar Nortons lisensavtale ved å gjøre ett av følgende i Norton 360 Online -vinduet:

• Klikk på Godta.

• Klikk på Godta og beskytt.

Norton fellesskapsovervåkning henter inn informasjon om nye, potensielle sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen din, og sender informasjonen til Symantec for analyse. Symantec analyserer disse dataene for å identifisere nye sikkerhetstrusler og hvor de kommer fra. Ved å ta del i Norton fellesskapsovervåkning hjelper du Symantec med å forbedre tiltakene mot sikkerhetsrisikoer og trusler. For å delta i Norton fellesskapsovervåkning, merk av for Jeg vil delta i Norton fellesskapsovervåkning nederst i vinduet.

Finne lisensavtalen for sluttbrukere

Om Norton fellesskapsovervåkning

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v43900668_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/03/2011