Rediger enhetstilordningen på barnets enhet

Hvis du vil overvåke barnets nettaktiviteter, må du tilordne en enhet til det aktuelle barnet. Bruk informasjonen under hvis du vil endre tilordningen av enhet eller brukerkonto fra barnets enhet. Når du overfører en brukerkonto eller en enhet for et barn, overvåker Norton Family barnets aktivitet basert på den nye tilordningen.

Med Brukerkontoer kan flere personer dele en enkelt datamaskin. Hvert medlem av familien kan logge på Windows med sitt eget brukernavn og passord. Hver bruker kan ha sine egne tilpassede innstillinger. Når barna dine bruker egne brukerkontoer, kan Norton Family overvåke hvert av barna individuelt.

Hvis datamaskinen bare har én brukerkonto, vil brukerkontoen være en administratorkonto. Du bør opprette en standard brukerkonto for hvert enkelt barn som bruker datamaskinen. Dette sikrer at de ikke kjører administratoroppgaver, som for eksempel å opprette nye brukerkontoer.

Hvis barna oppretter nye Windows-brukerkontoer og logger på PCen med disse kontoene, kan ikke Norton Family overvåke aktiviteten deres. Du kan forhindre at barna oppretter nye brukerkontoer i Windows ved å sørge for at de har standard brukerkontoer.

Hvis barnas Windows-kontoer har administratorrettigheter, må du endre dem til standardkontoer.

For å endre administratorkontoer til standardkontoer i Windows 10/8/7

1. Åpne Kontrollpanel.

2. Endre Vis til Kategori.

3. I Brukerkontoer, trykk på Endre kontotype.

4. I Administrer kontoer- vinduet, velg brukerkontoen du ønsker å endre.

5. Klikk på Endre kontotype.

6. I Endre kontotype-vinduet klikker du på Standard.

7. Klikk på Endre kontotype.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40467274
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019