Om Norton Family

Norton Family lar barna utforske nettet fritt, og gir deg oversikt over hvor og når de bruker tiden sin på nettet. Du kan bruke enkle innstillinger for å angi grenser som beskytter alle enhetene til barna, og som gjør at du kan overvåke aktivitetene deres og beskytte den personlige informasjonen deres. Norton Family gir deg varsler i sanntid når barna prøver å gjøre noe som ikke er tillatt av grensene. Du får også en detaljert rapport som viser all historikk over barnas Internett-aktiviteter i løpet av de siste 30 dagene.

Du kan bruke Norton Family på Windows-PCen, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad. Funksjonene som støttes, avhenger imidlertid av enhetens operativsystem. Hvis du vil vise barnets aktiviteter eller oppdatere innstillinger for familien, kan du bruke enten Norton Family-nettstedet eller Norton Family-mobilappen.

Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

Du kan prøve Norton Family kostnadsfritt i 30 dager. Når prøveperioden er over, må du abonnere på Norton Family for å kunne fortsette å bruke programmet. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Fornye Norton-abonnementet.

Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android.

Norton Family tilbyr følgende funksjoner for å beskytte barna dine på Internett:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40429063
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 07/09/2019