Finne lisensavtalen for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere er et juridisk dokument som du godtar under installeringen av produktet. EULA inneholder opplysninger om begrensning av deling eller bruk av programvaren, brukerrettigheter til programvaren og andre vilkår og betingelser.

For å få vite mer om lisensavtalen til produktet og tredjepartsvarsler, gå til siden EULA.

Finne lisensavtalen for sluttbrukere

1. Klikk på Hjelp i Norton-produktets hovedvindu.

2. I vinduet Hjelpesentral, under GENERELL INFORMASJON, klikker du på Om og så på lenken Lisensavtale for bruker.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v39346047_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2016