Finne lisensavtalen for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere er et juridisk dokument som du godtar under installeringen av produktet. Lisensavtalen for sluttbrukere inneholder opplysninger om begrensning av deling eller bruk av programvaren, brukerrettigheter til programvaren samt støtteinformasjon.

Du kan lese lisensavtalen for å finne ut mer om følgende:

• Retningslinjene for bruk av Norton 360 Online.

• Vilkårene for bruk av Norton 360 Online.

Slik finner du lisensavtalen for sluttbrukere

1. I Windows Utforsker dobbeltklikker du på stasjonen der Norton 360 Online er lagret.

2. Dobbelklikk Programfiler > Norton 360 Online > MUI > versjon > 09 > 01.

der versjon representerer versjonsnummeret til Norton 360 Online som er installert.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du bruker produktet i Nord-Amerika, dobbeltklikker du på EULA_NorthAmerica.htm.

• Hvis du er en internasjonal bruker av produktet, dobbeltklikker du på EULA_ International.htm.

Finne versjonsnummeret på produktet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v39346047_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 05/04/2011