Finne lisensavtalen for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere er et juridisk dokument som du godtar under installeringen av produktet. Lisensavtalen for sluttbrukere inneholder opplysninger om begrensning av deling eller bruk av programvaren, brukerrettigheter til programvaren samt støtteinformasjon.

Du kan lese lisensavtalen for å finne ut mer om følgende:

• Retningslinjene for bruk av Norton Business Suite.

• Vilkårene for bruk av Norton Business Suite.

Slik finner du lisensavtalen for sluttbrukere

1. I Windows Utforsker dobbeltklikker du på stasjonen der Norton Business Suite er lagret.

2. Dobbelklikk Programfiler > Norton Business Suite > MUI > versjon > 09 > 01.

der versjon representerer versjonsnummeret til Norton Business Suite som er installert.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du bruker produktet i Nord-Amerika, dobbeltklikker du på EULA_NA.htm.

• Hvis du er en internasjonal bruker av produktet, dobbeltklikker du på EULA_ Int.htm.

Finne versjonsnummeret på produktet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v39346047_N360_Business_CC_2014_no_no