Varsler fra Norton Oppgaver

Med Varsler fra Norton Oppgaver kan du konfigurere Norton 360 Online til å vise eller skjule varsler som vises når oppgaver kjøres i bakgrunnen. Når datamaskinen er inaktiv, kjører Norton 360 Online visse Norton-oppgaver i bakgrunnen, som fullstendig systemsøk når datamaskinen er inaktiv, Automatisk LiveUpdate og Insight Optimizer. Som standard viser Norton 360 Online varsler når disse bakgrunnsoppgavene kjører.

Når dette alternativet er slått på, viser Norton 360 Online varsler om bakgrunnsaktiviteter som kjører. Når dette alternativet er slått av, gir ikke Norton 360 Online deg beskjed om bakgrunnsaktiviteter.

Varsler fra Norton Oppgaver er som standard aktivert. Du kan slå av dette alternativet dersom du ikke ønsker å bli varslet om bakgrunnsoppgavene. Kjøringen av de automatiske bakgrunnsoppgavene påvirkes ikke på noen måte om du slår av dette alternativet.

Om Norton Oppgaver

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v39337564_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011