Aktivere søk på Facebook-veggen

Norton Safe Web søker gjennom Facebook-veggen og analyserer sikkerhetsnivået til koblinger som er lagt ut i løpet av det siste døgnet. Du får så se sikkerhetsstatusen for URLene. Norton Safe Web trenger imidlertid din tillatelse til å søke gjennom Facebook-veggen.

Slik aktiverer du Facebook-veggen:

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og deretter på Kjør søk i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. I vinduet Søk, under Søk på Facebook-veggen, klikk på Søk på Facebook-veggen.

3. Klikk på Kjør.

4. Logg på Facebook.

5. Gi appen tilgang til din offentlige profil, venneliste og nyhetsfeed.

6. Klikk på Auto-Scan på for å gi Norton Auto-Scan tillatelse til å beskytte Facebook-kontoen din.

7. Gi appen tillatelse til å legge ut offentlig informasjon på dine vegne.

Søk på Facebook-veggen

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v38874285_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 08/01/2015