Søk på Facebook-veggen

Norton Safe Web beskytter datamaskinen fra skadelige nettadresser mens du bruker Facebook. Alle URLene på Facebook-veggen gjennomsøkes, og du vil se rangeringsikonene fra Norton for hver av dem.

Du kan også se om en adresse er trygg eller ikke. Norton Safe Web søker gjennom nyhetsfeeden på Facebook, og gir deg en sikkerhetsstatus for hver URL. Slik er du både beskyttet mot utrygge nettsteder, og du kan fortelle andre Facebook-brukere om sikkerhetsstatusen til et hvilket som helst nettsted.

Norton Safe Web trenger imidlertid din tillatelse til å søke gjennom URLene på Facebook-veggen. Når du installerer Norton Safe Web Facebook App, blir du bedt om å gi programmet tillatelse til å søke på Facebook-veggen. Du kan velge om du vil tillate eller nekte Norton Safe Web tilgang til Facebook-veggen.

Autosøk-funksjonen på applikasjonssiden til Norton Safe Web hjelper deg med å beskytte Facebook-veggen din når du er frakoblet. Norton Safe Web søker gjennom nyhetsfeeden på Facebook-veggen din daglig og beskytter deg mot skadelige koblinger. Når Norton Safe Web oppdager en kobling til et skadelig element, vil du se en advarsel på Facebook-veggen. Du kan aktivere Norton Auto-Scan ved å flytte glidebryteren ved siden av Auto-Scan på / Auto-Scan av mot venstre for å velge Auto-Scan på. Applikasjonen vil be om ekstra tillatelser til å poste på veggen din automatisk når det oppdages skadelige koblinger.

Hvis du vil fjerne den skadelige koblingen fra Facebook-veggen, går du til Facebook-veggen og fjerner koblingen. Du kan også klikke på Se Rapport fra Norton Safe Web for å se Norton-rangeringer og andre detaljer om denne skadelige koblingen. Hvis ingen skadelig aktivitet oppdages på Facebook-veggen, viser Norton Safe Web en melding om at Facebook-veggen er sikker. Norton Safe Web posterer denne meldingen på Facebook-veggen hver 30. dag.

Hvis du på et senere tidspunkt velger å fjerne Norton Safe Web fra Facebook-profilen, kan du bruke alternativet for kontoinnstillinger på Facebook.

Norton Safe Web viser følgende sikkerhetsstatus etter at koblingssøket på Facebook-veggen er fullført:

Sikret av Norton

Angir at området bruker de beste sikkerhetsrutinene.

Områder med denne klareringen skader ikke datamaskinen, så det er helt trygt å besøke dem.

Sikker

Angir at området er trygt å besøke, og at det er klarert av Norton.

Områder med denne klareringen skader ikke datamaskinen, så det er helt trygt å besøke dem.

Forsiktig

Angir at området kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Symantec anbefaler at du utviser forsiktighet ved besøk på slike nettsteder.

Advarsel

Angir at området utgjør en sikkerhetsrisiko.

Det er mulig at områder med denne klareringen vil prøve å installere skadelig programvare på datamaskinen. Symantec anbefaler at du ikke besøker slike områder.

Ikke testet

Angir at Norton Safe Web ikke har analysert dette området enda, og ikke har nok informasjon om det.

Aktivere søk på Facebook-veggen

Om Norton Safe Web

Om Norton-søk

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v38874265_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 09/06/2015