Brannmurdiagnoseveiviser: Løsning for ukjent blokkering

En av de største fordelene med Norton Brannmur er Brannmurdiagnoseveiviseren, som hjelper deg med å feilsøke nettverksblokkeringer der årsaken til feilen er ukjent. Ukjente hendelsesblokkeringer oppstår når det ikke finnes et direkte brudd på bestemte brannmurinnstillinger. La oss for eksempel se på et tilfelle der du kobler deg til Internett mens alternativet Blokker all nettverkstrafikk er satt til å blokkere all nettverkskommunikasjon med datamaskinen. Du husker dette og tilbakestiller alternativet med én gang, slik at all nettverkstrafikk tillates, før Norton Brannmur har stilt en diagnose. Resultatet av denne handlingen kan være en ukjent hendelsesblokkering.

Norton brannmurdiagnose er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Brannmuren kan ikke finne en spesifikk årsak til nettverktilgangsfeilen du opplever nå. Du kan bruke følgende feilsøkingsalternativer:

• Lær mer om dette problemet

Med dette alternativet kan du få flere opplysninger om problemet. Når du klikker på dette alternativet, åpnes den kontekstfølsomme hjelpesiden. Denne siden forklarer årsaken bak dette problemet og foreslår løsninger.

• Gransk nylige loggoppføringer i Sikkerhetsloggen for å avgjøre årsaken til blokkeringen

Med dette alternativet kan du se logger og vise detaljene tilknyttet nettverksblokkeringen. Du kan søke i loggene etter tilleggsinformasjon i loggoppføringer tilknyttet den ukjente hendelsesfeilen.

• Deaktiver Norton Brannmur

Du kan bruke dette alternativet til å slå av brannmuren midlertidig for å løse problemet.

Vi anbefaler at du ikke deaktiverer Norton Brannmur, da datamaskinen ikke er beskyttet mot sikkerhetsrisikoer når brannmuren er av. Dette alternativet bør kun brukes som en nødløsning. Hvis du slår av Norton-brannmuren, må du huske å slå den på igjen senere.

Om Norton brannmurdiagnose

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v38173947_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 12/07/2013