Brannmurdiagnoseveiviser: Løsning på Inntrengingsforhindringsblokkering

AutoBlock i Inntrengingsforhindring trer i kraft når Norton Brannmur har blokkert tilgangen til en datamaskin basert på oppdagelser gjort av Inntrengingsforhindring.

Inntrengingsforhindring er en nettverkssikkerhetsmekanisme som alle brannmurer bruker til å beskytte datamaskinen mot inntrengingsforhindringsangrep.

Norton Brannmurs Inntrengingsforhindringssystem implementerer signaturbaserte løsninger for å beskytte datamaskinen mot de vanligste Internett-angrepene. Basert på Inntrengingsforhindringsteknologien kan det være at Norton Brannmur identifiserer enkelte datamaskiner som angripere og så sperrer all kommunikasjon fra datamaskinene som angriper.

AutoBlock-problemet for datamaskinen du vil ha tilgang til, skjer når et av følgende er tilfelle:

• Inntrengingsforhindring-systemsøk oppdaget samsvar mellom angrepssignaturene og forespørselsopplysningene det fikk fra datamaskinen.

• Basert på datamaskinens atferd sperret AutoBlock mot inntrenging datamaskinen i et begrenset tidsrom.

• Det er mulig at du har begrenset datamaskinen.

Du kan feilsøke dette problemet ved å stille inn Norton Brannmur slik at tilgang til den sperrede datamaskinen tillates ved å identifisere årsaken til blokkeringen og fikse den. Hvis du for eksempel vet at enheten du vil ha tilgagn til er sikker kan du prøve å gjøre følgende:

• Opprett en utelatelse for signaturen som samsvarer med nettverksaktiviteten fra datamaskinen.

• Slå av alternativet AutoBlock mot inntrenging.

• Fjern sperren på datamaskinen.

• Utelat datamaskinen fra fremtidige IPS-søk.

Norton Business Suite anbefaler at du bruker Brannmurdiagnoseveiviser til å fjerne blokkeringen. Med løsningene i veiviseren kan du analysere problemet og iverksette en passende handling for å løse det.

Norton brannmurdiagnose er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Du kan bruke følgende alternativer i veiviseren til å løse problemet:

• Lær mer om dette problemet

Med dette alternativet kan du få flere opplysninger om problemet. Når du klikker på dette alternativet, åpnes den kontekstfølsomme hjelpesiden. Denne siden forklarer årsaken bak dette problemet og foreslår løsninger.

• Omkonfigurer innstillingene for Inntrengingsforhindring manuelt

Med dette alternativet kan du bruke brannmurinnstillingene for Inntrengingsforhindring til å fjerne blokkeringen på datamaskinen du vil ha tilgang til.

Inntrengingsforhindring -alternativene er tilgjengelige i ruten Nettverksinnstillinger.

• Gransk nylige loggoppføringer i Sikkerhetsloggen for å avgjøre årsaken til blokkeringen

Med dette alternativet kan du se logger og vise detaljene tilknyttet nettverksblokkeringen.

Om Inntrengingsforhindring

Om Norton brannmurdiagnose

Om Inntrengingsforhindring

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v38173923_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 12/07/2013