Slå Optimalisering når datamaskinen er inaktiv av eller på

Norton planlegger automatisk en optimalisering når det registrerer at du har installert et nytt program på datamaskinen. Norton kjører bare optimaliseringen når datamaskinen er inaktiv.

Du kan bruke alternativet Optimalisering når datamaskinen er inaktiv til å optimalisere oppstartsvolumet når datamaskinen er inaktiv. Dette alternativet er som standard aktivert.

Slå Optimalisering når datamaskinen er inaktiv av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt På/av -bryteren til Av eller i raden Optimalisering når datamaskinen er inaktiv.

4. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37816505_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016