Slå optimalisering når datamaskinen er inaktiv av og på

Norton 360 Online planlegger automatisk en optimalisering når det registrerer at du har installert et nytt program på datamaskinen. Norton 360 Online kjører kun optimaliseringen når datamaskinen er inaktiv.

Du kan bruke alternativet Optimalisering når datamaskinen er inaktiv til å optimalisere oppstartsvolumet når datamaskinen er inaktiv. Dette alternativet er som standard aktivert.

Slik slår du av Optimalisering når datamaskinen er inaktiv:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av i raden Optimalisering når datamaskinen er inaktiv.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Slik slår du på Optimalisering når datamaskinen er inaktiv:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av/på -bryteren til venstre mot i raden Optimalisering når datamaskinen er inaktiv.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om Optimalisering når datamaskinen er inaktiv

Om optimalisering

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37816505_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011