Norton AntiSpam

Med Norton AntiSpam kan du kategorisere e-postmeldinger du mottar i e-postprogrammene dine i spam-meldinger og legitim e-post. Den filtrerer legitim e-post til Innboks-mappen og spam-meldinger til spammappen eller mappen for Norton AntiSpam.

Norton AntiSpam bruker spam-filterteknologi fra Symantec i bedriftsklassen til å skille spam-meldinger fra legitime e-postmeldinger. Når e-posten er klassifisert som spam, endrer Norton AntiSpam emnet i e-posten og sender den til din e-postklient. E-postklienten oppdager endringen i emnet og flytter den til Søppel-mappen eller mappen Norton AntiSpam.

Når du åpner e-postklienten, vises velkomstskjermen. Hvis du ikke vil at velkomstskjermen skal vises i fremtiden, merker du av for Ikke vis dette igjen før du klikker på Lukk.

Om Norton AntiSpam

Konfigurere klientintegrering

Om verktøylinjen i e-postprogrammet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37793624_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011