Slå av og på Automatisk Microsoft Office-søk

Norton 360 Online opprettholder et høyere sikkerhetsnivå ved å gjennomsøke alle Office-filer automatisk. Du kan slå på Automatisk Microsoft Office-søk for å beskytte datamaskinen mot virusmakroer og innebygde objekter i slike dokumenter.

Slik slår du Automatisk Microsoft Office-søk av og på:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

4. Gjør ett av følgende i raden Automatisk Microsoft Office-søk :

• Du slår på Automatisk Microsoft Office-søk ved å flytte Av/på -bryteren mot venstre til .

• Du slår av Automatisk Microsoft Office-søk ved å flytte Av/på -bryteren mot høyre til Av.

5. I vinduet Innstillinger, klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om søk i Office-dokumenter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37634833_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/08/2011