Sikkerhetsrisiko oppdaget

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) gir sanntidsbeskyttelse mot trusler ved å oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen proaktivt. Dette SONAR-detaljer -vinduet vises når SONAR blokkerer en mistenkelig programaktivitet.

Her følger noen av alternativene du finner i vinduet:

Hva er dette?

Tar deg med til webområdet for Symantec Security Response, der du finner mer informasjon denne typen mistenkelig aktivitet.

Ikke blokker slik oppførsel

Forhindrer SONAR fra å blokkere det mistenkelige programmet automatisk i fremtiden.

Norton 360 Online ignorerer bare det mistenkelige programmet hvis den kodede informasjonen i programmet forblir uforandret. Hvis den kodede informasjonen endres hele tiden, vil Norton 360 Online automatisk isolere programmet.

Fjern fra sikkerhetsloggen

Fjerner den mistenkelige oppførselen fra sikkerhetsloggen.

Endre innstillinger for blokkeringsvarsler fra SONAR

Åpner innstillingsvinduet, der du kan endre alternativet Vis blokkeringsvarsler fra SONAR.

I tillegg til disse alternativene, kan du bruke koblingen Flere detaljer nederst i vinduet til å vise detaljert informasjon om sikkerhetsrisikoen.

Om SONAR-beskyttelse

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37045844_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/10/2011