Sikkerhetsrisiko oppdaget

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) gir sanntidsbeskyttelse mot trusler ved å oppdage ukjente sikkerhetsrisikoer på datamaskinen proaktivt. Dette SONAR-detaljer -vinduet vises når SONAR blokkerer en mistenkelig programaktivitet.

Her følger noen av alternativene du finner i vinduet:

Hva er dette?

Tar deg med til nettstedet for Symantec Security Response, der du finner mer informasjon denne typen mistenkelig aktivitet.

Ikke blokker slik oppførsel

Forhindrer SONAR fra å blokkere det mistenkelige programmet automatisk i fremtiden.

Norton Business Suite ignorerer bare det mistenkelige programmet hvis den kodede informasjonen i programmet forblir uforandret. Hvis den kodede informasjonen endres hele tiden, vil Norton Business Suite automatisk isolere programmet.

Fjern fra sikkerhetsloggen

Fjerner den mistenkelige oppførselen fra sikkerhetsloggen.

Ikke gjør noe

Avbryter isoleringen og lukker vinduet Ingen sikkerhetsrisiko oppdaget.

Endre innstillinger for blokkeringsvarsler fra SONAR

Åpner innstillingsvinduet, der du kan endre alternativet Vis blokkeringsvarsler fra SONAR.

I tillegg til disse alternativene, kan du bruke koblingen Flere detaljer nederst i vinduet til å vise detaljert informasjon om sikkerhetsrisikoen.

Om SONAR-beskyttelse

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37045844_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/07/2013