Isoler fil

Vinduet Isoler fil vises når du flytter en interessant fil med klareringsnivået Dårlig, Ikke bevist eller Farlig, til isolasjon. Vinduet Isoler fil viser navnet på filen og hvor den ble lastet ned fra.

Når du isolerer en programfil, påvirker dette stabiliteten til datamaskinen. Symantec anbefaler at du bruker Windows Legg til eller fjern programmer til å avinstallere programmet.

I vinduet Isoler fil finner du følgende alternativer:

Isoler denne filen

Isolerer den valgte filen

Når du isolerer en fil, sender Norton 360 Online filen til en bestemt plassering på datamaskinen. Isolerte elementer er isolert fra resten av datamaskinen, slik at de ikke kan spre seg eller infisere andre filer.

Ikke gjør noe

Avbryter isoleringen og lukker vinduet Isoler fil.

Du kan gjenopprette isolerte filer når som helst ved hjelp av Norton 360 Online. Du kan gjenopprette isolerte filer fra kategorien Isolasjon i vinduet Sikkerhetslogg.

Gjenopprette et element fra isolasjon

Håndtere elementer i isolasjon

Om Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37045017_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 14/03/2011