Fjerne programmer fra Programutelatelser

Vinduet Programutelatelser viser alle programmer som er utelatt fra ytelsesvarsler. Du kan fjerne programmer du allerede har lagt til i Programutelatelser -vinduet. Når du fjerner et program, vises programmet i ytelsesvarslet neste gang det overskrider grensen for ressursbruk.

Fjerne et program fra Programutelatelser

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Ytelsesovervåkning, i raden Programutelatelser.

4. Velg programmet du vil slette, i vinduet Programutelatelser, og klikk deretter på Fjern.

Hvis du vil fjerne alle programmene i vinduet Programutelatelser, klikker du på Fjern alt.

5. Gå til vinduet Programutelatelser og klikk på Bruk.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37043953_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016