Fjerne programmer fra Programutelatelser

Vinduet Programutelatelser viser alle programmer som er utelatt fra ytelsesvarsler. Du kan fjerne programmer du allerede har lagt til i Programutelatelser -vinduet. Når du fjerner et program, vises programmet i ytelsesvarslet neste gang det overskrider grensen for ressursbruk.

Slik fjerner du programmer fra Programutelatelser

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Ytelsesovervåkning, i raden Programutelatelser.

4. Velg programmet du vil slette, i vinduet Programutelatelser, og klikk deretter på Fjern.

Hvis du vil fjerne alle programmene i vinduet Programutelatelser, klikker du på Fjern alt.

5. I vinduet Programutelatelser klikker du på Bruk.

6. Klikk på OK.

7. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Om Ytelsesvarsling

Konfigurere ytelsesvarsler

Utelate programmer fra ytelsesvarsler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v37043953_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/09/2011