Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Du kan bruke vinduene Søkeutelatelser og Sanntidsutelatelser til å utelate virus og andre sikkerhetstrusler med høyt risikonivå fra søk.

Slik utelater du sikkerhetstrusler med høyt risikonivå fra søk:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

4. Gjør ett av følgende under Utelatelser/lavrisiko :

• Gå til raden Elementer som skal utelates fra søk og klikk på Konfigurer.

• Gå til raden Elementer som skal utelates fra Auto-Protect, SONAR og Informasjon om nedlasting, og klikk på Konfigurer.

5. Klikk på Legg til i vinduet som åpnes.

6. I rullegardinlisten velger du Mapper eller Filer.

7. Klikk på bla gjennom-ikonet i dialogboksen Legg til element.

8. Velg elementet du vil utelate fra søket, i dialogboksen som vises.

9. Klikk på OK.

10. Klikk på OK i dialogboksen Legg til element.

11. Klikk på Bruk og deretter OK i vinduet som vises.

Om Sanntidsutelatelser

Om SONAR-beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v3672136_N360_Business_CC_2014_no_no