Sanntidsutelatelser

I vinduet Sanntidsutelatelser kan du legge til programmer du ikke vil inkludere i Norton 360 Online-søkene med Auto-Protect og SONAR samt Download Insight.

Ved å utelate et program fra Norton 360 Online-søk, reduserer du datamaskinens beskyttelse. Du bør derfor bare gjøre det hvis du har en god grunn. Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen. Du bør bare utelate programmer hvis du er sikker på at de ikke er infisert.

Hvis du vil utelate en fil fra Download Insight, velger du en mappe og laster ned filen til denne. Hvis du f.eks. laster ned en utrygg, kjørbar fil til denne mappen, hindrer ikke Norton 360 Online nedlastingen, og fjerner ikke filen fra datamaskinen. Du må opprette en egen mappe for filer som skal utelates fra Download Insight.

Du kan bruke følgende alternativer i området Sanntidsutelatelser :

Legg til

Her kan du definere et nytt unntakselement, basert på filnavn eller filtype, og legge det til i vinduet Sanntidsutelatelser.

Norton 360 Online overser filer av denne typen eller med dette navnet når det utfører Auto-Protect- og SONAR-søk. Dette alternativet utelater også undermapper i en mappe.

Rediger

Her kan du redigere filnavn eller filtyper i vinduet Sanntidsutelatelser.

Fjern

Her kan du slette filnavn eller filtyper fra vinduet Sanntidsutelatelser.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om SONAR-beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36721208_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 19/10/2011