Sanntidsutelatelser

I vinduet Sanntidsutelatelser kan du legge til programmer du ikke vil inkludere i Norton Business Suite-søkene med Auto-Protect og SONAR samt Download Insight.

Ved å utelate et program fra Norton Business Suite-søk, reduserer du datamaskinens beskyttelse. Du bør derfor bare gjøre det hvis du har en god grunn. Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen. Du bør bare utelate programmer hvis du er sikker på at de ikke er infisert.

Hvis du vil utelate en fil fra Download Insight, velger du en mappe og laster ned filen til denne. Hvis du f.eks. laster ned en utrygg, kjørbar fil til denne mappen, hindrer ikke Norton Business Suite nedlastingen, og fjerner ikke filen fra datamaskinen. Du må opprette en egen mappe for filer som skal utelates fra Download Insight.

Du kan bruke følgende alternativer i området Sanntidsutelatelser :

Legg til

Definerer et nytt utelatelseselement, basert på filnavn eller mappenavn, og legger det til i listen Sanntidsutelatelser.

Norton Business Suite overser filer av denne typen eller med dette navnet når det utfører Auto-Protect- og SONAR-søk. Dette alternativet utelater også undermapper i en mappe.

Du får følgende alternativer:

• Mapper

Åpner et vindu kalt Legg til element, der du kan legge til en mappe i listen Sanntidsutelatelser.

• Filer

Åpner et vindu kalt Legg til element, der du kan legge til en fil i listen Sanntidsutelatelser.

Rediger

Redigerer et filnavn eller et mappenavn i listen Sanntidsutelatelser.

Fjern

Sletter et filnavn eller et mappenavn fra listen Sanntidsutelatelser.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om SONAR-beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36721208_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013