Endre kommunikasjonsport for nettverkssikkerhetskartet

Med innstillingene for nettverkssikkerhetskartet kan du konfigurere kommunikasjonsportnummeret som Norton-produktene bruker for å kommunisere med hverandre på nettverket. Som standard bruker Norton-produkter portnummer 31077 til kommunikasjon.

Hvis du endrer nummeret på kommunikasjonsporten for Norton-produktet, må du endre det på alle datamaskiner som er koblet til hjemmenettverket. Når du finner flere datamaskiner som bruker installasjonsprosessen for fjernovervåking, må du også forsikre deg om at samme portnummer brukes på alle datamaskinene.

Kommunikasjonsportnummeret kan endres, men det anbefales at du lar det være. Hvis du endrer kommunikasjonsportnummeret, må du bruke et portnummer mellom 1 og 65535.

Slik endrer du kommunikasjonsport for nettverkssikkerhetskartet

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Oppgi et nytt kommunikasjonsportnummer i boksen Kommunikasjonsport.

Du må bruke samme portnummer for alle enhetene som er koblet til nettverkssikkerhetskartet.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Konfigurere fjernovervåking

Om nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36718857_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/03/2011