Slå Nettverkssikkerhetsoversikt av og på

Vinduet Nettverkssikkerhetsoversikt inneholder korte sammendrag om følgende funksjoner:

• Trådløs sikkerhet

• Fjernovervåking

• Nettverkskart

• Klareringskontroller

Du kan klikke på hver av funksjonene og lese sammendraget for å finne ut mer om hvordan du kan bruke nettverkssikkerhetskartet til å håndtere hjemmenettverket. Som standard vises vinduet Nettverkssikkerhetsoversikt når du åpner nettverkssikkerhetskartet.

Hvis du ikke vil se Nettverkssikkerhetsoversikt -vinduet, kan du deaktivere det. Ytelsen og sikkerheten til datamaskinen påvirkes ikke av om du deaktiverer Nettverkssikkerhetsoversikt -vinduet.

Du kan også deaktivere Nettverkssikkerhetsoversikt -vinduet ved å merke av for Ikke vis dette igjen nederst i Nettverkssikkerhetsoversikt -vinduet.

Slik deaktiverer du Nettverkssikkerhetsoversikt

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av / -bryteren mot høyre til Av i raden Velkomstskjerm ved oppstart, under Nettverkssikkerhetskart.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Slik aktiverer du Nettverkssikkerhetsoversikt

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt Av / -bryteren mot venstre til i raden Velkomstskjerm ved oppstart, under Nettverkssikkerhetskart.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Om nettverkssikkerhetskartet

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.