Fjerne alle enheter fra utelatelseslisten til Inntrengingsforhindring

Hvis du er sikker på at en enhet på nettverket er trygg, kan du endre enhetens klareringsnivå til Full klarering. Du kan deretter velge alternativet Utelat fra inntrengingsforhindringssøk for å utelate disse klarerte enhetene fra søk med inntrengingsforhindring. Du sparer tid og forbedrer nettverkshastigheten ved å utelate klarerte enheter fra søk med Inntrengingsforhindring. Når du utelater en klarert enhet fra et søk som forhindrer inntrenging, søker ikke Norton-produktet gjennom informasjonen som mottas fra denne enheten. Enheter med full klarering som er utelatt fra et søk med Inntrengingsforhindring, legges til i utelatelseslisten for Inntrengingsforhindring.

Hvis det viser seg at noen av enhetene du utelot fra inntrengingsforhindringssøket, er infiserte, kan du tømme utelatelseslisten for å fjerne alle enhetene på den.

Du kan tømme utelatelseslisten i følgende situasjoner:

• Hvis én eller flere enheter på utelatelseslisten for søk med Inntrengingsforhindring er infiserte.

• Hvis én eller flere enheter på utelatelseslisten for søk med Inntrengingsforhindring forsøker å infisere datamaskinen.

• Hvis hjemmenettverket er infisert.

Når en av enhetene på nettverket forsøker å infisere datamaskinen, stopper AutoBlock alle tilgangsforespørsler fra den aktuelle enheten.

Når du fjerner alle enhetene fra utelatelseslisten, søker Inntrengingsforhindring gjennom alle forespørsler fra alle enhetene som prøver å få tilgang til datamaskinen.

Fjerne alle enhetene fra utelatelseslisten til Inntrengingsforhindring

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Klikk på Tøm i raden Utelatelsesliste, under Inntrengningsforhindring.

5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

6. I Innstillinger- vinduet klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36718423_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016