Datamaskinsøk

Norton laster automatisk og regelmessig ned virusdefinisjoner, og beskytter datamaskinen mot alle typer virus og ukjente trusler. Når Norton gjennomfører et Datamaskinsøk, benyttes de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec.

Sporede trusler som er basert på lokale definisjoner, er merket med et bestemt navn. Hvis f.eks. en trojansk hest oppdages, vises trusselen som Trojan.Foo i søkeresultatene til datamaskinsøket. Du kan klikke på alternativet Søk på fanen Sikkerhet for å velge blant ulike typer datamaskinsøk.

Når du installerer Norton for første gang, trenger Norton minst én time til å finne alle truslene på datamaskinen. Hvis du mistenker at datamaskinen er infisert, må du kjøre et fullstendig systemsøk rett etter installeringen.

Hvis du har mistanke om at datamaskinen er infisert, kan du kjøre tre ulike typer søk manuelt for å forhindre virusinfeksjon.

Du kan kjøre følgende typer datamaskinsøk:

Hurtigsøk

Søker gjennom de viktigste plasseringene på datamaskinen, som ofte angripes av virus og andre sikkerhetstrusler.

Hurtigsøk er raskere enn et Fullstendig systemsøk, siden det ikke søkes gjennom hele datamaskinen.

Fullstendig systemsøk

Søker gjennom datamaskinen etter alle typer virus og sikkerhetstrusler.

Fullstendig systemsøk utfører et dyptgående søk på datamaskinen for å fjerne virus og andre sikkerhetstrusler. Alle oppstartssektorer, filer og pågående prosesser som brukeren har tilgang til, blir kontrollert. Når en administrator kjører et fullstendig systemsøk, søkes det derfor i flere filer enn når en bruker som ikke har administratorrettigheter, kjører søk.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet som du velger.

Egendefinert oppgave

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopierer data, frigjør diskplass og optimaliserer diskvolumet.

Datamaskinsøk gir informasjon om de gjennomsøkte elementene. Du kan se detaljer som totalt antall gjennomsøkte filer, totalt antall oppdagede sikkerhetsrisikoer, totalt antall eliminerte sikkerhetsrisikoer samt totalt antall elementer som krever granskning. Du vil også ha tilgang til alternativer for å uskadeliggjøre elementer som ikke ble automatisk uskadeliggjort under søket. Du kan også vise risikoenes alvorsgrad, navn og status for eliminerte elementer.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.