Om Datamaskinsøk

Norton Business Suite laster automatisk og regelmessig ned virusdefinisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot alle typer virus og ukjente trusler. Når Norton Business Suite gjennomfører et Datamaskinsøk, benyttes de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec.

Trusseloppdagelsene som er basert på lokale definisjoner er merket med et bestemt navn. Hvis f.eks. en trojaner oppdages, vises trusselen som Trojan.Foo i søkeresultatene til datamaskinsøket. Du kan klikke på Kjør søk i vinduet Oppgaver for å velge blant ulike typer datamaskinsøk.

Hvis du har mistanke om at datamaskinen er infisert, kan du kjøre tre ulike typer søk manuelt for å forhindre virusinfeksjon.

Du kan kjøre følgende typer datamaskinsøk:

Hurtigsøk

Søker gjennom de viktigste plasseringene på datamaskinen, som virus og andre sikkerhetstrusler ofte angriper.

Hurtigsøk er raskere enn et Fullstendig systemsøk, siden de ikke søker gjennom hele datamaskinen.

Fullstendig systemsøk

Søker gjennom datamaskinen etter alle typer viruser og sikkerhetstrusler.

Fullstendig systemsøk søker gjennom hele datamaskinen etter virus, spionprogrammer og forskjellige sikkerhetssårbarheter. Det kjører også LiveUpdate, virus- og spionvaresøk samt diskoptimalisering og sikkerhetskopiering. I tillegg rydder det opp de midlertidige filene til Internet Explorer og Windows.

Norton Business Suite kjører automatisk et fullstendig systemsøk når datamaskinen er inaktiv.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet som du velger.

Brukerdefinert oppgave

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopiering og justeringsoppgaver.

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopierer data, frigjør diskplass og optimaliserer diskvolumet.

Datamaskinsøk gir informasjon om de gjennomsøkte elementene. Du kan se detaljer som totalt antall gjennomsøkte filer, totalt antall oppdagede sikkerhetsrisikoer, totalt antall eliminerte sikkerhetsrisikoer samt totalt antall elementer som krever granskning. Du får også måter å uskadeliggjøre elementer som ikke ble uskadeliggjort automatisk i løpet av søket, på. Du får også se hvor alvorlig risikoen er samt navn og status for eliminerte elementer.

Kjøre et hurtigsøk

Kjøre et fullstendig systemsøk

Om egendefinerte søk

Søke i utvalgte stasjoner, mapper eller filer

Om planlegging av søk

Aktivere søk på Facebook-veggen

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Utelate enheter fra søk med Inntrengingsforhindring

Om Norton Business Suite-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36718286_N360_Business_CC_2014_no_no