Utelate programmer fra ytelsesvarsler

Med Norton kan du kan utelate programmer fra ytelsesvarsler. Du kan legge til programmer som bruker mye CPU, minne eller diskplass, i listen Programutelatelser. Når du legger til et program på Programutelatelser -listen, varsler ikke Norton deg når ressursforbruket til programmet overskrider grensen for systemressursbruk.

Utelate et program fra ytelsesvarsler

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Ytelsesovervåkning, i raden Programutelatelser.

4. I vinduet Programutelatelser klikker du på Legg til.

5. Bla gjennom for å finne den kjørbare filen for programmet du ønsker å legge til i dialogboksen Velg et program.

6. Klikk på OK.

7. Gå til vinduet Programutelatelser og klikk på Bruk.

8. Klikk på OK.

9. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36704586_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/06/2017