Utelate programmer fra ytelsesvarsler

Du kan utelate programmer fra ytelsesvarsler i Norton Business Suite. Du kan legge til programmer som bruker mye CPU, minne eller diskplass, i listen Programutelatelser. Når du legger til et program på Programutelatelser -listen, varsler ikke Norton Business Suite deg når ressursforbruket til programmet overskrider grensen for systemressursbruk.

Slik utelater du programmer fra ytelsesvarsler

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer under Ytelsesovervåkning, i raden Programutelatelser.

4. I vinduet Programutelatelser klikker du på Legg til.

5. Bla gjennom for å finne den kjørbare filen for programmet du ønsker å legge til i dialogboksen Velg et program.

6. Klikk på Åpne.

7. I vinduet Programutelatelser klikker du på Bruk.

8. Klikk på OK.

9. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

10. Klikk på Lukk.

Om Ytelsesvarsling

Konfigurere ytelsesvarsler

Konfigurere profilen for ressursgrenser

Fjerne programmer fra Programutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36704586_N360_Business_CC_2014_no_no