Konfigurere profilen for ressursgrenser

Grensen for bruk av systemressurser avgjør når Norton skal vise ytelsesvarsler. Når ressursforbruket til et bestemt program overskrider den definerte grensen for bruk av systemressurser, viser Norton et ytelsesvarsel.

Konfigurere profilen for ressursgrenser

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Profil for ressursforbruk ved varsling, under Ytelsesovervåkning, velger du ett av følgende alternativer:

Lavt

Angir en lav grense for varsler.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet når datamaskinen går på batteri.

Middels

Angir en middels grense for varsler.

Som standard er grensen satt til Middels.

Høyt

Angir en høy grense for varsler.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet når datamaskinen kjører oppgaver som krever mye ressurser.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36700911_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016