Konfigurere profilen for ressursgrenser

Grensen for bruk av systemressurser avgjør når Norton skal vise ytelsesvarsler. Når ressursforbruket til et bestemt program overskrider den definerte grensen for bruk av systemressurser, viser Norton et ytelsesvarsel.

Konfigurere profilen for ressursgrenser

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrative innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg ett av alternativene under Ytelsesovervåkning, på raden Profil for ressursforbruk ved varsling.

4. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v36700911_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/03/2018