Kjøre et egendefinert omdømmesøk

Med Norton 360 Online kan du søke gjennom bestemte områder på datamaskinen, ved hjelp av et egendefinert omdømmesøk. Du kan søke gjennom filer, mapper, flyttbare stasjoner eller faste stasjoner på datamaskinen. Hvis du f.eks. vil sjekke klareringsnivået til en bestemt fil, kan du kjøre et egendefinert søk i den.

Slik kjører du et egendefinert omdømmesøk

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og Kjør søk.

2. I vinduet Søk, under Omdømmesøk, klikk på Hurtigsøk.

3. Klikk på Kjør.

4. I vinduet Egendefinert omdømmesøk gjør du ett av følgende:

• Klikk på Søk på stasjon, velg stasjonen du vil søke i, og klikk deretter på Skann.

• Klikk på Søk i mappe, velg mappen du vil søke i, og klikk på OK.

• Klikk på Søk i filer, velg filen du vil søke i, og klikk Åpne.

I vinduet Omdømmesøk kan du analysere klareringsnivå, utbredelse, ressursbruk og stabilitet for de gjennomsøkte elementene.

5. Hvis en fil har klareringsnivået Dårlig eller Farlig i kolonnen Klareringsnivå, klikker du på det røde krysset (x).

6. I vinduet Isoler fil klikker du på Isoler denne filen.

7. I vinduet Manuell isolasjon klikker du på Legg til.

8. Klikk på Lukk.

9. I Norton omdømmesøk -vinduet klikker du på Lukk.

Om resultater av omdømmesøk

Om Omdømmesøk

Om Norton 360 Online-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36692179_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/08/2011