Kjøre et fullstendig omdømmesøk

Når du utfører et fullstendig systemsøk, søker Norton 360 Online gjennom alle interessante filer på datamaskinen. Dette filsettet inkluderer filer relatert til kjørende prosesser, oppstartsfiler og lastede programmer.

Slik kjører du et fullstendig omdømmesøk

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet og Kjør søk.

2. I vinduet Søk, under Omdømmesøk, klikk på Fullstendig systemsøk.

3. Klikk på Kjør.

I vinduet Omdømmesøk kan du analysere klareringsnivå, utbredelse, ressursbruk og stabilitet for de gjennomsøkte elementene.

4. Hvis en fil har klareringsnivået Dårlig eller Farlig i kolonnen Klareringsnivå, klikker du på det røde krysset (x).

5. I vinduet Isoler fil klikker du på Isoler denne filen.

6. I vinduet Manuell isolasjon klikker du på Legg til.

7. Klikk på Lukk.

8. I Norton omdømmesøk -vinduet klikker du på Lukk.

Om resultater av omdømmesøk

Om Omdømmesøk

Om Norton 360 Online-søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36692157_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/08/2011