Egendefinert omdømmesøk

I vinduet Egendefinert omdømmesøk kan du kjøre et omdømmesøk på bestemte stasjoner, mapper eller filer. Du kan gjennomsøke bestemte stasjoner, flyttbare medier, mapper eller filer på datamaskinen, og filtrere omdømmefilene. Omdømmesøk filtrerer filene ut fra visse kriterier. Omdømmesøk filtrerer filtypene .exe, .scr, .sys, .dll, .drv, .ocx og .msi og analyserer dem.

Norton 360 Online analyserer omdømmeinformasjonen for filene, og hjelper deg med å oppdage mistenkelige filer på datamaskinen ved hjelp av omdømmebasert teknologi.

Vinduet Egendefinert omdømmesøk inneholder følgende alternativer:

Søk på stasjon

Søker gjennom en bestemt stasjon eller flyttbar stasjon på datamaskinen.

Søk i mappe

Søker gjennom en bestemt mappe på datamaskinen.

Når du velger en mappe, velges også alle filene i undermappene.

Søk i fil

Søker gjennom en bestemt fil på datamaskinen.

Om Omdømmesøk

Kjøre et egendefinert omdømmesøk

Om resultater av omdømmesøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36688513_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 14/02/2011