Last ned ny versjon automatisk

Alternativet Last ned ny versjon automatisk laster automatisk ned den siste tilgjengelige versjonen av Norton 360 Online. Du kan oppdatere produktet til den nyeste versjonen helt gratis, såfremt produktet er aktivt.

Når alternativet Last ned ny versjon automatisk er slått på, laster Norton 360 Online automatisk ned oppdateringer, såfremt det finnes noen. Datamaskinen må være koblet til Internett. Tilgjengelige oppdateringer varierer, avhengig av produkt, versjon og oppsett.

Hvis du ikke ønsker å motta varsler om produktoppgradering, kan du deaktivere dette alternativet. Alternativt kan du bruke alternativet Ikke vis den meldingen igjen i varselet. Symantec anbefaler at du installerer den nyeste produktversjonen. Slik sikrer du deg alle de nyeste produktfunksjonene samt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Produktoppdateringer er ikke tilgjengelig i alle versjoner av Norton 360 Online.

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36662098_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/10/2011