Slå Smarte definisjoner av og på

Smarte definisjoner er et delsett med virusdefinisjoner, som inneholder de viktigste definisjonene for de nyeste sikkerhetstruslene.

Siden de smarte definisjonene tar opp liten plass, tar det kortere tid å laste dem ned og installere dem, samtidig som datamaskinen starter raskere og mindre minne okkuperes. Det tar også mindre plass på harddisken, sammenliknet med virusdefinisjonene i det komplette settet. Smarte definisjoner gir derfor bedre datamaskinytelse.

Norton 360 Online sjekker innstillingen for Smarte definisjoner hver gang LiveUpdate kjøres. Hvis dette alternativet er slått på, lastes de smarte definisjonene ned og installeres. Hvis alternativet er slått av, lastes alle virusdefinisjonene ned og installeres.

Slå Smarte definisjoner av og på

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

4. I raden Smarte definisjoner gjør du ett av følgende:

• Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av for å slå av Smarte definisjoner.

• Flytt Av/på -bryteren til venstre mot for å slå på Smarte definisjoner.

5. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

6. Klikk på Lukk.

Om Smarte definisjoner

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36662090_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011