Om Smarte definisjoner

Norton 360 Online laster ned og installerer virusdefinisjoner med jevne mellomrom for å beskytte datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene. Norton 360 Online klassifiserer virusdefinisjonene i to ulike sett, for å gjøre nedlasting og installering raskere.

Her ser du de to ulike settene:

Komplett sett

Inneholder alle virusdefinisjoner for truslene Symantec vet om.

Kjernesett

Inneholder de virusdefinisjonene Symantec mener er viktigst for de nyeste sikkerhetstruslene.

Kjernesettet er et delsett av det komplette settet, og er ca. 30 % mindre enn det komplette settet. Kjernesettet er raskere å laste ned og installere, og systemet starter raskere. Det tar også mindre plass på harddisken, sammenliknet med virusdefinisjonene i det komplette settet. Kjernesettet gir derfor bedre datamaskinytelse.

Virusdefinisjonene i kjernesettet kalles smarte definisjoner. Med alternativet Smarte definisjoner i Norton 360 Online kan du velge mellom kjernesettet av virusdefinisjoner og hele settet av virusdefinisjoner i LiveUpdate-økter. Du finner dette alternativet i Søk og risikoer -kategorien i vinduet med Antivirus -innstillinger.

Norton 360 Online ser etter om alternativet Smarte definisjoner er slått av eller på hver gang Automatisk LiveUpdate kjører, og hver gang du kjører LiveUpdate manuelt. Det laster deretter ned og installerer ønsket sett med virusdefinisjoner, ut fra denne innstillingen. Som standard er alternativet Smarte definisjoner slått på. Dette betyr at det kjernesettet med virusdefinisjoner lastes ned og installeres.

Slå Smarte definisjoner av og på

Se etter oppdateringer manuelt

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36661888_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011