Norton-meny

Norton -menyen gir deg tilgang til de forskjellige funksjonene i Beskyttelse mot nettfisking, Identity Safe og Norton Safe Web. Når du installerer Norton 360 Online, legges Norton-verktøylinjen automatisk til i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton 360 Online støtter Google Chrome versjon 10.0 eller nyere.

Følgende alternativer er tilgjengelige i Norton -menyen:

Rapporter webområde

Her kan du sende inn en rapport til Symantec om gjeldende evaluering av nettfisking.

Minimer verktøylinjen

Minimerer Norton-verktøylinjen.

Når du merker av for dette alternativet, forsvinner teksten Identity Safe, og kun indikatoren for Identity Safe vises fortsatt.

Alternativet Minimer verktøylinjen vises kun i Internet Explorer.

Innstillinger

Med denne funksjonen kan du åpne vinduet med innstillinger for identitetsbeskyttelse, og konfigurere alternativer for Identity Safe.

Fellesskapsnyheter

Her kan du se fellesskapsområdets rangering av webområdene du besøker.

Du kan klikke på Fellesskapsnyheter, så får du se flere opplysninger om webområdene. Norton Safe Web vurderer webområdene og avgir detaljerte rapporter. I tillegg kan du se brukeromtaler og poste dine omtaler av webområdene.

Hvis du ikke har åpnet et webområde, kan du klikke på Fellesskapsnyheter hvis du vil åpne webområdet til Norton Safe. Du kan oppgi adressen til et hvilket som helst webområde og finne sikkerhetsopplysninger om, Norton-rangering for og fellesskapsomtaler av det aktuelle området.

Alternativet Fellesskapsnyheter er bare tilgjengelig i engelskspråklige versjoner av Windows.

Gå til webområdet Norton Safe Web

Med denne funksjonen kan du åpne området Norton Safe Web http://www.safeweb.norton.com.

Aktiver Norton Safe Web / Deaktiver Norton Safe Web

Her kan du aktivere eller deaktivere funksjonen Norton Safe Web, som tilbyr en trygg surfeopplevelse.

De unike funksjonene til Norton Safe Web er som følger:

• Viser rangeringsikoner for webområdesikkerhet ved søkeresultatene på søkesiden

• Viser rangeringsikonene for webområdesikkerhet når du befinner deg på en webside

Start opplæring

Starter den elektroniske opplæringen, så du kan finne ut mer om Identity Safe.

Hjelp

Gir deg tilgang til hjelpesiden på Norton -menyen.

Om Norton-verktøylinjen

Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

Tilgang til Identity Safe-menyen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36661864_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011