Norton-meny

Norton -menyen gir deg tilgang til de forskjellige funksjonene i Beskyttelse mot nettfisking, Identity Safe og Norton Safe Web. Når du installerer Norton Business Suite, legges Norton-verktøylinjen automatisk til i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Norton Business Suite støtter de nyeste versjonene av Google Chrome og Firefox.

Følgende alternativer er tilgjengelige i Norton -menyen:

Rapporter webområde

Her kan du sende inn en rapport til Symantec om gjeldende evaluering av nettfisking.

Innstillinger

Med denne funksjonen kan du åpne vinduet med innstillinger for identitetsbeskyttelse, og konfigurere alternativer for Identity Safe.

Standard søkeinnstillinger

Lærer deg hvordan du kan konfigurere standard søkemotor for nettleseren.

Aktiver Norton Safe Share / Deaktiver Norton Safe Share

Du kan slå funksjonen DEL VIA av og på.

Du kan dele et nettsted med vennene dine med Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail eller Google Mail.

Alternativet DEL VIA er aktivert som standard. Hvis du ønsker å deaktivere DEL VIA, kan du bruke alternativet Deaktiver Norton Safe Share.

Gå til webområdet Norton Safe Web

Lar deg åpne nettstedet for Norton Safe Web http://www.safeweb.norton.com.

Aktiver Norton Safe Web / Deaktiver Norton Safe Web

Her kan du aktivere eller deaktivere funksjonen Norton Safe Web, som tilbyr en trygg surfeopplevelse.

De unike funksjonene til Norton Safe Web er som følger:

• Viser rangeringsikoner for nettstedsikkerhet i søkeresultatene på nettsiden

• Viser rangeringsikoner for nettstedsikkerhet når du befinner deg på en nettside

Hjelp

Gir deg tilgang til hjelpesiden på Norton -menyen.

Om Norton-verktøylinjen

Om beskyttelse mot nettfisking

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36661864_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013